Bal-Balan Ing Sekolah
Bal-Balan Ing Sekolah

Bal-Balan Ing Sekolah

banner
Animasi Bal-Balan Ning Sekolah
Wis dadi kebiasaan e bocah-bocah teng tlatah mriki yen saben istirahat sekolah mesti do main bal-balan. Bocah-bocah ingkang dolanan bal-balan saking kelas 4 sampe kelas 6 kabeh melu bal-balan. Sakderengipun bal-balan dipun padosi Pak Guru sampung ngelingaken menawa bal-balan kudu tetep eling kalihan kahanan sekitar. Ojo ngasi bal-balan kang kudune nggawe seneng malah dadi ciloko goro-goro ketabrak mobil nopo motor.

Mimin. Maman, Momon bal-balan teng lapangan sekolah. Nanging Maman nendang bal saking kuate ngasi bal e ngoyak motore Pak Guru. Gandeng motore Pak Guru dawah lan rusak, Maman dipun ukum Pak Guru ngadek ing lapangan. 

Advertisement banner

Baca juga:

banner

Your Reactions:

Admin
Fusce justo lacus, sagittis vel enim vitae, euismod adipiscing ligula. Maecenas cursus gravida quam a auctor. Etiam vestibulum nulla id diam consectetur condimentum.